bg
Siirry sisältöön

Vuosaaren viihtyisin kahvila! Tule käymään, tilaa suolaista tai makeaa, lounassalaatti täytetty leipä. Tästä ei Helsingissä merenrantaterassi komistu!

Cafe Natura on upealla merinäköalalla varustettu, aivan rantaveden tuntumassa sijaitseva kahvila Vuosaaren melontakeskuksen yhteydessä. Tarjoamme tuoretta kahvia ja lämmittävää teetä, omassa uunissa paistettuja pullia ja leivonnaisia, ruokaisia salaatteja, täytettyjä leipiä ja janon sammutavia virvokkeita. Voimaannuttava tyrnishotti on erikoisuutemme ja marjaisan terveelliset smoothiet virkistävät kuumina kesäpäivinä.

Kaffa Roastery paahtaa Cafe Naturan suodatinkahvien ja erikoiskahvien kahvipavut. Kahvilatuotteet on valmistettu tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista ja maistuvat niin ulkoiluaktiviteettien lomassa kuin ulkoilun jälkeenkin. Ota melonta- tai pyöräretkelle mukaan Cafe Naturan valikoimista haluamasi eväät tai istahda rentoutumaan ja nauttimaan ostoksesi kahvilan terassille. Valikoimissamme on myös laktoosittomia ja gluteenittomia tuotteita sekä vegaanisia tuotteita. Ulkoiluretkelle suosittelemme ostettavaksi mukaan Dropp-vettä, jonka tuotto menee Itämeren suojeluun.

Isommille seurueille, esimerkiksi yritystapahtumiin tai polttareihin, tarjoamme ryhmämenuja. Ryhmätilaisuuksia varten voidaan vuokrata kahvilan läheisyyteen aivan rannan tuntumaan pystytettävä telttakatos, jossa on 15 asiakaspaikkaa. 

Cafe Naturan sisätiloissa on 12 asiakaspaikkaa, ja ylä- ja alaterassille mahtuu 40 henkilöä. Asiakkaiden käytössä on ilmainen WiFi-yhteys. Kahvilaan ja wc-tiloihin on esteetön kulku pyörätuolilla, ja tiloissa on lastenhoitopöytä. 

Menu

Täytetyt leivät mukaan retkelle tai terassilla nautittavaksi (lohi, mozzarella, kalkkuna)

Herkullisia salaatteja (lohi/kana-Caesar, couscous, savulohi, feta, kana)

Makean nälkään Naturan pulla, piirakka tai kakkupala

Pientä suolaista ja makeaa

Laadukasta suodatinkahvia ja erikoiskahveja Kaffa Roasterylta

Haudutettua teetä (musta, vihreä, rooibos) sekä kaakaota

Virkistäviä kylmiä juomia (smoothie, limu, mehu, Dropp-vesi, tyrnishotti)

Jäätelöt (tuutit, puikot, mehujäät)

Ryhmämenut

Voit varata rannan telttakatoksen tilaisuuteesi. Tilaa on 15 hengelle ja telttakatos voidaan varustaa kokouksen pitämiseen tarvittavilla välineillä ja kalusteilla. Ryhmämenujen minimilaskutus kahdeksan hengen mukaan – lue lisää vaihtoehdoistamme yrityksille ja ryhmille.

Aukioloajat ja sijainti

Cafe Natura sijaitsee Vuosaaressa melontakeskuksen yhteydessä. Osoitteemme on Harbonkatu 13, 00980 Helsinki.

Toukokuussa

Kahvila suljettu.

Kesä-syyskuussa

Ilmoitamma aukioloajat pian!

 

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top