bg
50,00 € / 2 h

Perustaitojen opettelun jälkeen voitte löytää melonnasta juuri teille sopivan tavan ulkoilla ja liikkua; reippaillen, seikkaillen tai luontoa havainnoiden ja nautiskellen. Aikuisen ja lapsen yhteinen melontaretki on yhdessäoloa parhaimmillaan.

Natura Vivan perhemelontaretkellä aikuiset ja lapset pääsevät yhdessä kokeilemaan melontaa turvallisesti pätevien melontaoppaiden ohjauksessa.  Rannalla käymme aluksi läpi tärkeät turvallisuusasiat, jonka jälkeen teemme leppoisan melontaretken lähivesistössä.  Melonta tapahtuu tukevilla kajakkikaksikoilla.

Retki on tarkoitettu Partioaitan 365 Klubin jäsenille. Klubiin liittymien on ilmaista ja sen voit tehdä Partioaitan sivuilla

Kenelle: Retkelle voi osallistua 9-15 –vuotias lapsi/nuori yhdessä oman aikuisen kanssa. Tämä voi olla lapsen vanhempi tai muu lapselle tuttu aikuinen. Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta.

Paikka: Retket järjestetään Vuosaaren Melontakeskuksessa.

Aika:  Klo 18 - 20.

Osallistujamäärä: 8 kaksikkoa (lapsi + aikuinen)

Ohjaajat: Natura Vivan ammattitaitoiset oppaat.

Hintaan sisältyy: Yksi lapsi sekä yksi aikuinen. Opetus, kajakki ja muut melontavarusteet.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Takaisin ylös / Back to top