bg
39,00 € / 2 h

Lähde testaamaan trendikästä läskipyörää Vuosaareen upeisiin merellisiin maisemiin. Rennolla retkelle ajellaan ulkoilureittejä ja polkuja. Ilmoittaudu mukaan!

Fatbike-pyörämme ovat 18-vaihteisia ja niissä on käsijarrut. Pyörillä on mukava rullailla polkuja ja hiekkateitä pitkin lähellä merenrantaa.

Retki on tarkoitettu Partioaitan 365 Klubin jäsenille. Klubiin liittymien on ilmaista ja sen voit tehdä Partioaitan sivuilla.

Retken aloituspaikka: Vuosaaren melontakeskus, Helsinki.

Aika:  Klo 18 - 20.

Ryhmän koko: Enintään 10 henkeä.

Ohjaaja: Natura Vivan ammattiopas.

Vaativuus: Retkelle osallistuminen vaatii aikaisempaa pyöräilykokemusta ja rentoa seikkailumieltä. Tahti on rento ja reitit helppoja.

Kesto: 2 tuntia.

Hintaan sisältyy: Opastus, Fatbike-pyörä ja pyöräilykypärä.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Takaisin ylös / Back to top