bg
0,00 € / 90 min

Matildanjärven kämpillä majoittumiseen sisältyy saunavuoro, joka tulee varata etukäteen. Matildanjärven sauna hiekkarannan äärellä on upea kokemus.

Matildanjärven hieno hirsirakenteinen sauna sisältää lisäksi erillisen lämpimän pukuhuoneen ja terassin upein järvinäkymin. Sauna on sähkölämmitteinen ja varustettu erillisellä suihkutilalla (lämmin vesi). Saunan yhteydessä on vain vuokraajien käyttöön varattu erillinen ulkovessa.

Sauna vuoro ja sen varaus

Matildanjärven kämpällä majoittumiseen sisältyy yksi (1kpl) tunnin (lämmityksen kanssa 2h) mittainen saunavuoro per majoitusvuorokausi per kämppä. Mikäli olet varannut molemmat kämpät, voi varata kaksi tunnin mittaista vuoroa per majoitusvuorokausi. 

Sauna toimii itsepalveluperiaatteella eli vuokraaja lämmittää itse saunan. Saunavuoro sisältää aina extratunnin, joka on varattu saunan lämpiämiselle. Saunavuoro on 1h eli lämmityksen kanssa 2h. Huomioithan varatessasi, että varausajankohta alkaa aina lämmityshetkestä. Sauna on varattavissa klo 10.00-22.00 (viimein vuokra-aika alkaa klo 20.00)

Saunarakennus

Saunarakennus käsittää saunan, suihkutilan, pukuhuoneen sekä terassin. Saunaan mahtuu kerrallaan 6-8 henkilöä löylyihin. Terassilla on iso pöytä sekä penkit 10 hengelle. Saunomisen yhteydessä mahdollisuus myös uida viereisellä yleisellä uimapaikalla Matildanjärvessä. Uimapaikalla on hiekkapohja.

Muuta huomioitavaa

Sauna sijaitsee suositulla paikalla Teijon kansallispuistossa. Saunarakennus ja sen terassi on varattu saunojien käyttöön, mutta kannattaa huomioidan että alueella on myös muita käyttäjiä. Terassilla ja uimassa täytyy aina pitää uima-asu päällä.

Saunan vuokra ei sisällä pyyhkeitä. Pyyhkeitä voi vuokrata Teijon kansallispuiston Luontotalosta sen aukioloaikoina.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top