bg
Siirry sisältöön

Fatbike-pyöriä Helsingissä ja Nuuksiossa: Vuokraa Natura Vivalta Fatbike ja lähde huikealle pyöräseikkailulle. Ota tienoo haltuun Fatbiken selässä!

Oletko jo kokeillut Fatbike-pyörällä ajamista? Natura Viva vuokraa monivaihteisia ja kevyesti poljettavia Fatbikeja Helsingin Vuosaaren melontakeskuksella sekä Nuuksion Haukanpesän toimipisteellä. Natura Vivan Fatbiket ovat markkinoiden uusimpia ja laadukkaimpia. Näillä pyörillä taitat miellyttävästi niin lyhyemmät ja helpommat rentouttavat matkat kuin haastavammatkin kuntoilureitit. Vuokraamme Fatbikeja kolmella eri runkokoolla, joten meitä saat varmasti parhaiten sopivan pyörän. 

Fatbike omatoimivuokraus talvikaudella Vuosaaressa

Nyt voit vuokrata Fatbike-pyörän minä päivänä tahansa myös talvikaudella. Omatoimivuokraus toimii lokakuun alusta huhtikuun loppuun saakka. Voit varata itsellesi pyörän kahdeksi tunniksi tai vaikkapa koko päiväksi. Maksaessasi varauksen saat tarkemmat ohjeet sekä koodin, jolla pääset ottamaan käyttöön varaamasi pyörän. Nyt kannattaa lähteä talvipyöräilemään!

Pyörän koon valinta

S-koko sopii noin 150–175-senttisille pyöräilijöille.

M-koko sopii noin 170–185-senttisille pyöräilijöille.

L-koko sopii noin 180–195-senttisille pyöräilijöille.

Fatbike-vuokraus Korpilammella

Nyt voit vuokrata Fatbike-pyörän Hotelli Korpilammelta ympäri vuoden joka päivä. Varaa pyöräsi etukäteen verkkokaupastamme ja pyörävarastoon pääset hakemalla avaimen Korpilammen respasta.

Fatbikella Helsingissä

Vuosaaren ja Meri-Rastilan ulkoilumaastot kattavat yhteensä yli 150 hehtaarin alueen. Fatbike onkin Vuosaaren kiertelyyn erinomaisesti sopiva kulkuväline: Polje melontakeskukselta esimerkiksi Aurinkolahden hiekkarannoille, Uutelan luontopolulle tai Kallahdenharjun ja Rantaniityn luonnonsuojelualueille. Aurinkolahdella aistit tuulahduksen Keski-Euroopan rantabulevarditunnelmaa ja Kallahdenharjulla voit polkea Helsingin ainoalla aidolla harjualueella.

Talvikaudella ainoastaan omatoimivuokraus on toiminnassa. Sen varaukset sivun ylälaidasta.

Fatbikella Nuuksiossa

Fatbike on erinomainen retkeilypyörä ja sopii hienosti Nuuksion kansallispuiston reiteillä ajettavaksi. Voit pyöräillä vaihtelevia maastoja ja helppokulkuisia reittejä Fatbikella tai lähteä Nuuksion Haukanpesältä kohti opastettuja luontopolkuja. Kansallispuisto on juuri sopivan kokoinen muutaman tunnin rentoa pyöräilyretkeä varten, ja Nuuksion ympärikin ehtii hyvin yhden päivän aikana.

Fatbike-pyörällä ajellessa maisemat muuttuvat mukavan vauhdikkaasti. Voit liikkua omaan tahtiin, pysähdellä valokuvaamaan, poiketa viihtyisille metsäpoluille tai pulahtaa kesken retken luonnonvesiin vilvoittelemaan. 

Fatbike-vuokraus toimii Nuuksiossa kesäkaudella toukokuusta syyskuuhun. Talvikaudella omatoimivuokraus toimii Vuosaaresta. Näitä voit varata sivun ylälaidasta.

Ohjattuja Fatbike-retkiä

Järjestämme ympäri vuoden Fatbike-retkiä, talvikaudella Vuosaaressa Helsinki Winter Fatbike -retkeä ja kesällä Nuuksiossa järjestämme Nuuksio Fatbike Adventure -retkeä. Kaikilla retkillämme on mukana Natura Vivan opas, joka huolehtii osallistujien viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Retkiin sisältyvät kuljetukset Helsingin ydinkeskustasta.

Viikoittain järjestettäville retkille mahtuu kerrallaan kahdeksan henkeä. Voit myös varata retken yksityisesti omalle ryhmällesi.

Fatbike-aktiviteetteja isommille ryhmille

Jos etsit työporukallesi tai polttariseurueellesi hauskaa ulkoiluaktiviteettia, suosittelemme lämpimästi Fatbike-pyöräilyä. Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ryhmällesi sopiva Fatbike-retki. Voit myös yhdistää Fatbiken muihin aktiviteetteihin ja viettää kokonaisvaltaisen ulkoilupäivän Natura Vivan seurassa. Tästä voit lukea lisää yritystapahtumat-sivuiltamme.

Fatbikella vuoden ympäri

Fatbike-pyörässä, tuttavallisemmin ”läskipyörässä” on erityisen paksut renkaat, mikä tekee pyörästä ajettavan esimerkiksi lumella, hienolla hiekalla ja mudallakin. Fatbikella pääsee etenemään helposti erilaislla teillä, reiteillä ja poluilla, joilla muut fillarit varmasti juuttuisivat vaikeakulkuiseen maastoon.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top