bg
Siirry sisältöön

Fatbike-pyöriä Helsingissä ja Nuuksiossa: Vuokraa Natura Vivalta Fatbike ja lähde huikealle pyöräseikkailulle. Ota tienoo haltuun Fatbiken selässä!

Oletko jo kokeillut Fatbike-pyörällä ajamista? Natura Viva vuokraa monivaihteisia ja kevyesti poljettavia Fatbikeja Helsingin Vuosaaren melontakeskuksella, Nuuksion Haukanpesän toimipisteellä, Hotelli Korpilammella Nuuksion järviylängön itäreunalla sekä Matildanjärvellä Teijon kansallispuistossa. Natura Vivan Fatbiket ovat uusia ja laadukkaita. Näillä pyörillä taitat miellyttävästi niin lyhyemmät ja helpommat rentouttavat matkat kuin haastavammatkin maastopyöräreitit. Vuokraamme Fatbikeja neljällä eri runkokoolla, joten meitä saat varmasti parhaiten sopivan pyörän. 

Jos haluat pyöräillä paljon ja kokeille pyöräilyreittejä kaikissa kohteissamme, niin kannattaa hankkia Natura Vivan kausikortti. Kausikortilla poljet koko kesäkauden ajan neljässä toimipisteessämme.

Fatbike-pyörien omatoimivuokraus Vuosaaressa

Nyt voit vuokrata Fatbike-pyörän minä vuodenpäivänä tahansa Vuosaaressa.  Voit varata itsellesi pyörän kahdeksi tunniksi tai vaikkapa koko päiväksi. Maksaessasi varauksen saat tarkemmat ohjeet sekä koodin, jolla pääset ottamaan käyttöön varaamasi pyörän. Nyt kannattaa lähteä tutkimaan rannikkoa fatbikella!

Vuosaaren ja Meri-Rastilan ulkoilumaastot kattavat yhteensä yli 150 hehtaarin alueen. Fatbike onkin Vuosaaren kiertelyyn erinomaisesti sopiva kulkuväline: Polje melontakeskukselta esimerkiksi Aurinkolahden hiekkarannoille, Uutelan luontopolulle tai Kallahdenharjun ja Rantaniityn luonnonsuojelualueille. Aurinkolahdella aistit tuulahduksen Keski-Euroopan rantabulevarditunnelmaa ja Kallahdenharjulla voit polkea Helsingin ainoalla aidolla harjualueella.

Pyörän koon valinta

XS-koko sopii noin 155 - 165-senttiselle pyöräilijöille. (1 kappale)

S-koko sopii noin 166–175-senttisille pyöräilijöille. (2 kappaletta)

M-koko sopii noin 174–185-senttisille pyöräilijöille. (5 kappaletta) 

L-koko sopii noin 180–195+-senttisille pyöräilijöille. (2 kappaletta)

Fatbike-vuokraus Korpilammella

Nyt voit vuokrata Fatbike-pyörän Hotelli Korpilammelta ympäri vuoden joka päivä. Varaa pyöräsi etukäteen verkkokaupastamme. Korpilammen vuokraamo toimii omatoimisesti ja saat kaiken tarvittavan informaation sähköpostiisi varauksen tehtyäsi!

Pyörän koon valinta

XS-koko sopii noin 155 - 165-senttiselle pyöräilijöille. (1 kappale)

S-koko sopii noin 166–175-senttisille pyöräilijöille. (1 kappale)

M-koko sopii noin 174–185-senttisille pyöräilijöille. (5 kappaletta)

L-koko sopii noin 180–195+-senttisille pyöräilijöille. (1 kappale)

Fatbikella Nuuksiossa

Fatbike on erinomainen retkeilypyörä ja sopii hienosti Nuuksion kansallispuiston reiteillä ajettavaksi. Voit pyöräillä vaihtelevia maastoja ja helppokulkuisia reittejä Fatbikella tai lähteä Nuuksion Haukanpesältä kohti opastettuja luontopolkuja. Kansallispuisto on juuri sopivan kokoinen muutaman tunnin rentoa pyöräilyretkeä varten, ja Nuuksion ympärikin ehtii hyvin yhden päivän aikana.

Fatbike-pyörällä ajellessa maisemat muuttuvat mukavan vauhdikkaasti. Voit liikkua omaan tahtiin, pysähdellä valokuvaamaan, poiketa viihtyisille metsäpoluille tai pulahtaa kesken retken luonnonvesiin vilvoittelemaan. 

Fatbike-vuokraus toimii Nuuksiossa omatoimivuokrauksena. Varaa pyöräsi verkkosivuiltamme ja lähde pyöräretkelle.

Pyörän koon valinta

XS-koko sopii noin 155 - 165-senttiselle pyöräilijöille. (1 kappale)

S-koko sopii noin 166–175-senttisille pyöräilijöille. (2 kappaletta)

M-koko sopii noin 174–185-senttisille pyöräilijöille. (4 kappaletta)

L-koko sopii noin 180–195+-senttisille pyöräilijöille. (1 kappale)

Ohjattuja Fatbike-retkiä

Järjestämme ympäri vuoden Fatbike-retkiä, talvikaudella Vuosaaressa Helsinki Winter Fatbike -retkeä ja kesällä Nuuksiossa järjestämme Nuuksio Fatbike Adventure -retkeä. Kaikilla retkillämme on mukana Natura Vivan opas, joka huolehtii osallistujien viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Retkiin sisältyvät kuljetukset Helsingin ydinkeskustasta.

Viikoittain järjestettäville retkille mahtuu kerrallaan kahdeksan henkeä. Voit myös varata retken yksityisesti omalle ryhmällesi.

Fatbike-aktiviteetteja isommille ryhmille

Jos etsit työporukallesi tai polttariseurueellesi hauskaa ulkoiluaktiviteettia, suosittelemme lämpimästi Fatbike-pyöräilyä. Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ryhmällesi sopiva Fatbike-retki. Voit myös yhdistää Fatbiken muihin aktiviteetteihin ja viettää kokonaisvaltaisen ulkoilupäivän Natura Vivan seurassa. Tästä voit lukea lisää yritystapahtumat-sivuiltamme.

Fatbikella vuoden ympäri

Fatbike-pyörässä, tuttavallisemmin ”läskipyörässä” on erityisen paksut renkaat, mikä tekee pyörästä ajettavan esimerkiksi lumella, hienolla hiekalla ja mudallakin. Fatbikella pääsee etenemään helposti erilaislla teillä, reiteillä ja poluilla, joilla muut fillarit varmasti juuttuisivat vaikeakulkuiseen maastoon.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top