bg
85,00 € / 6 h

Tämä melontakurssi harjoittaa kajakin käsittelyyn aallokossa. Varaa nyt tämä melontakurssi Helsingissä ja opit melomaan aallokossa. Kokeneet melontaopettajat! 

Tällä melontakurssilla tavoitteena on harjoitella kajakin käsittelyä aallokossa, sekä teoriassa että käytännössä. Osa harjoituksista on sileällä vedellä ja osa suurella todennäköisyydellä aallokossa, syksyn tuulisten kelien ansiosta.

Sileällä vedellä harjoittelu mahdollistaa uusien tekniikoiden omaksumisen. Aallokossa toimitaan aikaisemmin opittujen taitojen mukaan ja sovelletaan taitoja vallitseviin sääolosuhteisiin. Kurssi kuuluu EPP3-tason harjoitteluun ja valmistaa EPP3-tason taitokokeeseen. Tavoitteena on myös parantaa osallistujien valmiuksia haastavimmissa melontaolosuhteissa.

 

Kurssilla käsiteltäviä asioita:

* tehokas eteenpäin melonta

* kajakin käsittely suhteessa tuulen ja aallokon suuntaan

* melatuki

* surffaus

 

Kurssipaikka: Vuosaaren Melontakeskus, Helsinki.

Aika: 16.9.2017 klo 10–17.

Ohjelma: Kaksi käytännön harjottelujaksoa + teoriaopetus.

Osallistujamäärä: Enintään 8 henkeä.

Vaativuus: Melontakurssi soveltuu EPP2-tason taitokokeen suorittaneelle tai vastaavat taidot osaavalle melojalle. Vaatimuksena ovat pelastautumistaidot.

Hintaan sisältyy: Opastus, kajakit, märkäpuvut ja melontavarusteet. Kurssille voi osallistua myös omalla kajakilla, jos siinä on kiinteät välilaipiot.

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Takaisin ylös / Back to top