bg
70,00 € / 2 h

Opettele eskimokäännös! Varaa tämä melontakurssi Helsingissä ja opi toimimaan rauhallisesti veden alla kajakin kaatuessa. Vetäjinä kokeneet melontaopettajat! 

Tällä kurssilla harjoitellaan eskimokäännöstä, joka on yksi melojan tärkeistä pelastautumisharjoituksista. Kun kajakki kaatuu, eskimokäännöksen avulla on mahdollista korjata tilanne. Harjoittelemme uima-altaalla eskimokäännöksen perusteita ja opimme toimimaan rauhallisesti veden alla.

Kesän 2018 eskimoklinikat järjestetään syksyllä Kumpulan maauimalassa sekä Uimastadionin maauimalassa. Tarkemmat aikataulut varmistuvat kevään aikana!

Kurssipaikka: Kumpulan maauimala ja Uimastadionin maauimala, Helsinki.

Osallistujamäärä: 10 henkeä.

Ennakkovaatimukset: Harjoituksiin osallistuminen ei vaadi ennakkotaitoja. Aiemmasta melontakokemuksesta on hyötyä. Varaudu siihen, että harjoituksissa ollaan paljon veden alla.

Hintaan sisältyy: Opastus, kajakit ja melontavarusteet, märkäpuvut.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Takaisin ylös / Back to top