bg
88,00 € / 3 h

Tätä lähemmäksi merellistä Helsinkiä et pääse! Päivittäinen opastettu melontaretki Itä-Helsingin saaristoon kirkkaiden vesien ja hiekkarantojen äärelle – varaa!

Tämä kolmen tunnin melontaretki sopii hyvin sekä aloittelijoille että kokeneimmille melojille, jotka haluavat tutustua Helsingin mahtavaan saaristoluontoon. Retken aikana harjoitellaan melonnan perusteita ja nautitaan upeista maisemista. Matkan varrella pidetään tauko saaressa, jossa on tarjolla eväitä. Rohkeimmat voivat myös pulahtaa uimaan.

Retki sisältää kajakit ja kaikki melontavarusteet sekä kuljetukset Helsingin keskustasta Vuosaaren melontakeskukselle ja takaisin.

Haluatko antaa Helsinki by Kayak retken lahjaksi ystävällesi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä.

Retken aloituspaikka: Vuosaaren melontakeskus, Helsinki.

Kuljetuksen noutopaikka: Bussipysäkki Kiasman edessä, os. Mannerheiminaukio 2, 00100 Helsinki.

Aika: 1.6.–31.8. joka päivä, toukokuussa ja syyskuussa lauantaisin ja sunnuntaisin. Lähtö klo 10 Kiasman edestä, paluu keskustaan klo 14:30 mennessä.

Osallistujamäärä: 8 henkeä.

Ohjaaja: Natura Vivan ammattiopas.

Retken vaativuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta. Käytettävät kajakit ovat tukevia ja helppoja meloa.

Hintaan sisältyy: Kuljetus Helsingin keskustasta, opastus, kajakki ja muut melontavarusteet, vesipullo, eväsleipä ja oppaan retkellä ottamat valokuvat.

Perustiedot

Kohde0Mannerheiminaukio 2,00100 Helsinki
Lisätietoja:Noutopaikka on bussipysäkki Kiasman edessä. Voit myös tulla suoraan Vuosaaren melontakeskukseen, mutta ilmoita siitä meille etukäteen. Melontakeskuksen osoite on Harbonkatu 13, 00980 Helsinki.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top