bg
105,00 € / 4 h

Meri on hiljainen, taivas tummuu ja ympärillä on rauhallista – melontaretki Helsingin kesäyössä on lumoava elämys. Varaa elämys ja lähde mukaan yömelontaan!

Helsingin kirkkaassa kesäyössä on hienoa meloa. Melontaretki kesällä yöllä onkin aivan lumoava elämys. Tämän retken varrella pidämme tauon saaressa nuotion äärellä. Kirkkaalla säällä voimme ihastella myös kuutamoa.

Kokoonnumme kello 21 rantaan ja käymme läpi illan reitin ja turvaohjeet. Matkan varrella pidämme tauon sopivassa paikassa. Eväät ja lämmintä juomaa mukaan! Takaisin rantaan palaamme noin klo 1 yöllä.

Tämä elämys sisältää kuljetukset Helsingin keskustasta Vuosaaren melontakeskukselle ja takaisin. 

Retken aloituspaikka: Vuosaaren Melontakeskus, Helsinki.

Kuljetuksen noutopaikka: Bussipysäkki Kiasman edessä, os. Mannerheiminaukio 2, 00100 Helsinki. 

Osallistujamäärä: 1–8 henkeä. 

Retken kesto: 4 h, klo 21–01. Kuljetus Kiasman edestä klo 20. 

Ohjaaja: Natura Vivan oppaat.

Retken vaativuus: Retkellä melotaan rentoa tahtia noin 10 kilometrin lenkki. Retki vaatii aikaisempaa melontakokemusta.

Hintaan sisältyy: Opastus, kajakit ja melontavarusteet. Lisäksi hintaan sisältyy kuljetus Kiasman edestä klo 20. Jos et halua kuljetusta, varauksen yhteydessä käytää koodia EIKULJETUSTA. Retken hinta on tällöin 89 € / henkilö.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top