bg
Alkaen 20,00 € / h

Haluatko päästä Helsingin vesille SUP-laudalla? Boardworksin Navigator SUP-lauta on perusmalleja hieman kapeampi ja sopii hyvin pidemmille päiväretkille! Tervetuloa Vuosaareen suppailemaan!

Navigator on kestävällä komposiittirakenteella valmistettu SUP-lauta. Lauta sopii jo hieman suppailua harrastaneelle ja se on aavistuksen verran kiikkesämpi kun aloittelijoille suunnatut mallit. Korotetun keulan ansiosta Navigator SUP-lauta on vakaa ja hyväliukuinen.

SIJAINTI: Vuosaaren melontakeskus

Haluatko antaa suppailukokeumuksen lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä.

Malli: Boardworks Navigator 11'6" Bombshell
Tilavuus: 262 l
Pituus: 350 cm
Leveys: 79 cm 

Perustiedot

Kohde0Harbonkatu 13,00980 Helsinki

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top