bg
75,00 € / 3 h

Työnnä SUP-lautasi vesille ja lähde uuteen seikkailuun Nuuksion Haukkalammelle. Nuuksion tuulensuojaisissa maisemissa on mainiota suppailla. Varaa nyt retkesi!

Nuuksion Haukkalammen jyrkät kalliorannat ja järveä reunustavat metsät antavat hyvän suojan tuulilta ja aalloilta. Retki sopii sekä aloittelijoille että kokeneille suppailijoille. Oppaamme auttaa sinut alkuun ja kertoo, miten SUP-lautaa käsitellään. Melomme Haukkalammen toiseen päähän, jossa pidämme evästauon luonnontilaisen metsän ja rantakallioiden äärellä. Rentoudu ja nauti tämän kauniin lammen tunnelmasta mukavan suppailun merkeissä.

Suosittelemme melontaretkelle sopivaa vaatetusta. Tämän retken hintaan sisältyvät kuljetukset Helsingin keskustasta Nuuksion Haukanpesälle ja takaisin.

 

Retken aloituspaikka: Nuuksion Haukanpesä

Kuljetuksen noutopaikka: Kiasman bussipysäkki, os. Mannerheiminaukio 2, 00100 Helsinki. Lähtö klo 10:30, paluu klo 15.

Aika: 1.6.– 31.8. joka maanantai. Lähtö klo 10:30, paluu klo 15.                                                                                                                                                                            

Ryhmän koko: 1–8 henkeä

Ohjaaja: Natura Vivan ammattiopas.

Vaativuus: Sopii aloittelijoille. SUP-lautamme ovat vakaita ja helppoja hallita.

Kesto: 4 h 30 min, kuljetukset mukaan lukien.

Hintaan sisältyy: Kuljetus Helsingistä ja takaisin, opastus, SUP-lauta, mela, pelastusliivit, vesipullo ja retkieväät.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Takaisin ylös / Back to top