bg
Alkaen 55,00 € / 2 h

Lähde mukaan Itä-Helsingin vesille kanssamme ja opi SUP-lautailun perusteet. Tämän ohjatun retken aikana huomaat, kuinka helppoa ja hauskaa suppailu on.

Tällä kahden tunnin retkellä suppailemme Vuosaaren saaristossa. Retki sopii hyvin ensikertalaisille eikä aikaisempaa kokemusta vaadita. Retkellä käymme läpi SUP-lautailun perusteita: laudalle nousun sekä poistumisen, SUP-laudan ja melan käsittelyn, melontatekniikoita sekä turvallisuusasioita vesillä. Tutustumisretken jälkeen olet valmis suppailemaan itsenäisesti ja osallistumaan pidemmille retkille.

Retken aloituspaikka: Vuosaaren melontakeskus, Helsinki.

Osallistujamäärä: 7 henkeä.

Ohjaajat: Twenty Knotsin ammattitaitoiset oppaat.

Hinta: 55€/hlö. (Sis. retken lisäksi yhden tunnin SUP-vuokrauksen kaudelle 2018, arvo 20€.)

Hintaan sisältyy: Opastus, SUP-lauta, mela ja melontaliivit sekä tunnin SUP-vuokraus.

Muuta: Retkillämme on säävaraus. Ilmoitamme edeltävänä päivänä, mikäli kurssi joudutaan perumaan.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Takaisin ylös / Back to top