bg
79,00 € / 3 h

Oletko ajanut paksurenkaisella Fatbikella? Lähde opastetulle retkelle Nuuksion kansallispuistoon ja ihastu! Hauska ulkoiluaktiviteetti pääkaupunkiseudulla!

Nuuksion Haukanpesän toimipisteellämme pääset kokeilemaan leveärenkaisia Fatbike-pyöriä, tuttavallisemmin "läskipyöriä" ja tutustumaan Nuuksion kansallispuiston pyöräilypolkuihin. Oppaamme johdattelee sinut pyörän ominaisuuksiin ja ajamisen erikoispiirteisiin – hyvää fiilistä nostattamalla, turvallisuutta unohtamatta. Nuuksion pyöräilyreitit ovat mäkisiä, mutta pääosin leveitä ja helposti ajettavia. Retkellä tutustut kansallispuiston tyypilliseen metsäluontoon, järviin ja kallioisiin rotkoihin. Matkan varrella pidämme evästauon ja rentoudumme luonnon helmassa.

Nuuksio Fatbike Adventure sisältää kuljetukset Helsingin ydinkeskustasta Nuuksion Haukanpesälle ja takaisin. 

Retken aloituspaikka: Haukanpesä, Nuuksio.

Kuljetuksen noutopaikka: Bussipysäkki Kiasman edessä, os. Mannerheiminaukio 2, 00100 Helsinki. Lähtö klo 10:30, paluu klo 15.

Aika: 1.6.– 31.8. joka torstai ja lauantai, touko- ja syyskuussa joka lauantai

Ryhmän koko: 1–8 henkeä.

Ohjaaja: Natura Vivan ammattiopas.

Vaativuus: Hyvä peruskunto ja aiempi pyöräilykokemus ovat tarpeen.

Kesto: 4 h 30 min, kuljetukset mukaan lukien.

Hintaan sisältyy: Kuljetus Helsingistä ja takaisin, opastus, Fatbiken vuokra, pyöräilykypärä, vesipullo ja retkieväät.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Takaisin ylös / Back to top