bg
69,00 € / 3 h

Buukkaa opastettu retki ja lähde luontoretkelle Nuuksioon. Tutustu kansallispuiston metsiin ja jääkauden muovaamiin kallioisiin kukkuloihin, syviin järviin.

Tule retkeilemään Nuuksioon ja tutustu jääkauden muovaamiin kalliohin, jyrkkiin rotkoihin ja idyllisiin metsäjärviin. Retken aikana kuulet lisää tästä kansallispuistosta, luonnossa liikkujan aarteesta aivan pääkaupunkiseudun asutuksen tuntumassa. Retkellä tarjotaan eväsleipä ja juotavaa. Rohkeimmat pulahtavat metsälampeen uimaan. Suosittelemme metsäretkelle säähän sopivaa vaatetusta. 

Retki sisältää kuljetukset Helsingin keskustasta Nuuksion Haukanpesälle ja takaisin.

 

Retken aloituspaikka: Nuuksion Haukanpesä.

Kuljetuksen noutopaikka: Kiasman bussipysäkki, os. Mannerheiminaukio 2, 00100 Helsinki. Lähtö klo 10:30, paluu klo 15.

Aika: 1.6.–31.8. joka tiistai.

Ryhmän koko: 1–8 henkeä.

Ohjaaja: Natura Vivan ammattiopas.

Vaativuus: Arvio omasta kävelykunnosta riittää. Kävelemme 3–4 km metsäpolkuja pitkin. 

Kesto: 4 h 30 min, kuljetukset mukaan lukien.

Hintaan sisältyy: Kuljetus Helsingistä ja takaisin, opastus, vesipullo ja retkieväät.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Takaisin ylös / Back to top