bg
Alkaen 25,00 € / 2 h

Vuokraa polkupyörä Nuuksiossa – hauska Fatbike on erinomainen kulkupeli Nuuksion maastoihin. Leveät renkaat takaavat mukavat pyöräilyhetket.

FELT DD10 Fatbike on hauska "läskipyörä". Siinä on 11 vaihdetta ja käsijarrut, ja erityisleveät renkaat pitävät kaikilla alustoilla!

Varauksen sijainti: Nuuksio

S-koko sopii noin 160–175-senttisille pyöräilijöille.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Takaisin ylös / Back to top