bg
Alkaen 30,00 € / 2 h

Vuokraa polkupyörä Nuuksiossa – hauska Fatbike on erinomainen kulkupeli Nuuksion maastoihin. 11 vaihdetta ja leveät renkaat takaavat mukavat pyöräilyhetket.

TÄMÄ ON KESÄKAUDEN TUOTE! TALVIKAUDELLA VOIT VUOKRATA PYÖRÄN OMATOIMIVUOKRAAMOSTAMME VUOSAARESSA TÄÄLTÄ! NUUKSIOSSA EI OLE VUOKRAUSTOIMINTAA TALVELLA!

Isojen ja paksujen renkaiden ansiosta Fatbike-pyörät rullaavat kevyesti vaihtelevassa maastossa, hiekkateillä ja poluilla, lumella ja jäälläkin. Fatbikella on hauska ajaa! Nuuksion maastot ovat vaihtelevia ja kiinnostavia – "läskipyörällä" tienoo tutuksi!  

Mongoose -pyörämme ovat 11-vaihteisia ja niissä on käsijarrut.

Varauksen sijainti: Nuuksio

L-koko sopii noin 180–195-senttisille pyöräilijöille.

Haluatko antaa fatbike-kokemuksen lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top