bg
Siirry sisältöön

Saunailta Nuuksiossa isommallakin porukalla! Haukanpesän sauna ja eräkämppiemme Tikankolon ja Oravankolon saunat soveltuvat yksityistilaisuuksiin. Vuokraa nyt!

Erinomainen idea saunaillaksi: Natura Viva tarjoaa vuokrattavaksi yksityistilaisuuksiin kolmea saunaa kansallispuiston alueella. Aidot puusaunat edustavat suomalaista saunakulttuuria parhaimmillaan. Löylyjen välissä on mahdollista pulahtaa vilvoittelemaan järveen ja kansallispuisto luo upeat puitteet saunaillalle. Sauna Nuuksiossa on hieno kokemus – varaa nyt löylyaikasi. 

Mikäpä täydentäisi paremmin esimerkiksi yrityksesi ulkoilupäivän tai polttari-illan ohjelman kuin idyllinen saunahetki? Saunominen on terveellistä ja rentouttavaa, ja mieleenpainuvimmat saunaelämykset koetaan hyvässä seurassa, keskellä Suomen kaunista luontoa. Järjestä iloinen ja rentouttava tykypäivä, ystävän polttarijuhla tai vaikkapa perheen retkipäivä Nuuksioon ja viimeistele kokemus saunomalla.

Haukanpesän sauna

Haukanpesän sauna sijaitsee Nuuksiossa, Natura Vivan Haukanpesän toimipisteellä: pääset nauttimaan aidon puusaunan lempeistä löylyistä ja voit pulahtaa laiturilta Haukkalampeen uimaan.

Haukanpesän sauna on varattavissa ympäri vuoden yksityistilaisuuksiin. Haukanpesän saunan löylyihin mahtuu kerrallan kuusi henkeä mukavasti, mutta isompikin ryhmä voi vuorotella lauteilla. Perinteisessä puusaunassa on juokseva vesi ja peseytymismahdollisuus paljuilla pesuhuoneessa. Takkahuoneeseen voidaan järjestää kokousvälineistö sekä ryhmämenu-catering. Takkahuoneesta on iso pöytä sekä tuolit 12 hengelle. Kokousvarustukseen kuuluu myös screeni sekä langaton verkko. Pyyhkeitä on vuokrattavissa Haukanpesästä.

Yleiset saunavuorot Haukanpesä saunalla

Haukanpesän yleiset saunavuorot ovat päättyneet kauden 2019 osalta. Tiedotamme vuoden 2020 aikatauluista kevään aikana. 

Puulämmitteinen Haukanpesän sauna Nuuksion Kansallispuistossa, Haukkalammen rannalla lämmitetään sunnuntaisin klo 11:00 alkaen kolmessa vuorossa. Tarjolla on naisten-, miesten-, ja sekavuoro. Saunominen päättyy klo 15:30.

11:00-12:30 Naisten vuoro

12:30-14:00 Sekavuoro (uimapuku pakollinen)

14:00-15:30 Miesten vuoro

Saunavuoron maksu

Maksamalla saunavuoron etukäteen verkkokaupassa varaat paikkasi haluamallesi vuorolle. Haukkalammen Cafe Silva myy myös lippuja saunaan saatavuuden mukaan. Saunavuoron hinta on 8 euroa / henkilö, alle 12v. lapset 4 euroa / henkilö. Pyyhevuokra 4 euroa.

Eräkämppien saunat

Natura Viva tarjoaa vuoden 2019 alusta kahta eräkämppää kansallispuiston alueella vuokrattavaksi. Oravankolo ja Tikankolo ovat aitoja ja alkuperäisiä metsäkämppiä 1950-luvulta. Molempien kämppien yhteydessä on puusaunat – kämppiä voi vuokrata myös saunailtaa varten ja kämpille on mahdollista jäädä sen jälkeen yöksi. Saunat sijaitsevat järvien rannoilla ja mukavan vilvoittavat pulahdukset saunomisen yhteydessä ovat erittäin paikallaan. Oravankolo ja Tikankolo majoittavat molemmat kuusi henkeä, joten myös pidemmät vuokrat ovat mahdollisia.

 

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top