bg
Alkaen 175,00 € / 2 h

Koe aito saunaelämys Nuuksion kansallispuistossa. Haukanpesän saunalla nautit löylyistä puusaunassa Haukkalammen rannalla. Varaa nyt oma saunavuorosi!

SIJAINTI: Nuuksion kansallispuisto, Haukkalampi

Talvikaudella sauna on varattavissa 5 tunniksi (300 €). Vuorojen aloitusajat ovat tasatunnein klo 13 - 18 välillä. Me lämmitämme saunan valmiiksi, eli aikaa ei tarvitse varata lämmitykseen.

Kesäkaudella  toukokuun alusta syyskuun loppuun voit varata myös kahden tunnin (175 €) saunavuoron samoilla aloitusajoilla.

Saunaan mahtuu kerrallaan kuusi henkilöä löylyihin. Takkahuoneessa on iso pöytä sekä tuolit 12 hengelle. Takkahuoneesta löytyy iso screeni, eli se sopii hyvin kokoustilaksi. Kesäkaudella on saunomisen yhteydessä mahdollisuus myös uida Haukkalammessa. Talvikaudella uintimahdollisuutta ei valitettavasti ole.

Sauna sijaitsee vilkkaalla paikalla Nuuksion Haukkalammella. Suositut ulkoilureitit kulkevat saunan edestä. Kannattaa siis varautua siihen, että saunan edessä on liikennettä. Terassilla ja uimassa täytyy aina pitää uima-asu päällä. 

Perustiedot

Kohde0Haukkalammentie 32,02820 Espoo

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top