bg
Alkaen 150,00 € / 2 h

Koe aito saunaelämys Nuuksion kansallispuistossa. Haukanpesän saunalla nautit löylyistä puusaunassa Haukkalammen rannalla. Varaa nyt oma saunavuorosi!

Sauna on varattavissa 1.5. alkaen joka viikko maanantaista lauantaihin. Saunavuorot ovat kaksi tuntia tai viisi tuntia, ja vuoroja voi varata klo 10–21 välisenä aikana. Vuorojen mahdolliset aloitusajat ovat klo 10, klo 13, klo 16 tai klo 19. 

Saunaan mahtuu kerrallaan kuusi henkilöä löylyihin. Takkahuoneessa on iso pöytä sekä tuolit 12 hengelle. Tarvittaessa takkahuoneeseen voidaan järjestää kokousvarustus. Rannassa on laituri, jolta pääsee pulahtamaan virkistävälle uinnille Haukkalampeen.

Sauna sijaitsee vilkkaalla paikalla Nuuksion Haukkalammella. Suositut ulkoilureitit kulkevat saunan edestä. Kannattaa siis varautua siihen, että saunan edessä on liikennettä. Terassilla ja uimassa täytyy aina pitää uima-asu päällä. 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Takaisin ylös / Back to top