bg
Alkaen 15,00 € / 12 h

Vuokraa lumikengät ja lähde seikkailemaan Nuuksion kansallispuiston metsiin! Lumikengät noudat helposti omatoimipisteestämme Nuuksion Haukkalammella. Toimi heti!

Nämä lumikengät sopivat perheen pienemmille lumikenkäilijöille tai pienikokoisille aikuisille. Tubbs Flex Junior -kengät ovat miellyttävät jalassa ja takaavat hauskat taivallukset. Voitte lähteä luminkenkäilemään koko perheen voimin!

Lumikenkäretki Nuuksion Kansallispuiston upeisiin maisemiin on kokemus. Kumpuileva maasto ja erämaajärvet luovat talviretkellesi ainutlaatuisen ympäristön. Itsepalveluperiaatteella toimivasta Haukkalammen omatoimipisteestämme löydät laadukkaat lumikengät talviseikkailuihin. Varaa nyt!

Painorajat: 18–40 kg

Kengännumero: 29–39

Omatoimipisteen osoite: Haukkalammentie 32, 02820 Espoo

Ajo-ohje Nuuksioon: https://naturaviva.fi/fi/nuuksio/ajoohjenuuksioon

Miten omatoimivuokraus toimii?

  1. Vuokraa haluamasi lumikengät osoitteessa www.naturaviva.fi

  2. Maksuvahvistuksen yhteydessä saat sähköpostitse PIN-koodin Haukkalammen vuokravaraston oveen kiinnitettyyn älyavainlaatikkoon.

  3. Avaa älyavainlaatikko sähköpostitse saamiesi ohjeiden mukaan ja avaa vuokravaraston lukko sen sisältämällä avaimella.

  4. Valitse vuokravarastosta varauksesi mukaiset välineet

  5. Palauta avain takaisin älyavainlaatikkoon ja lähde nauttimaan lumikenkäilystä!

  6. Ennen varauksesi päättymistä palauta välineet puhdistettuna takaisin varastoon samaa PIN-koodia hyödyntäen.

  7. Palauta vuokravaraston avain takaisin älyavainlaatikkoon.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top