bg
Alkaen 45,00 € / 90 min

Haluatko lähteä kaksin melontaretkelle Teijon kansallispuistossa? Vuokraa peruskaksikko Natura Vivalta ja lähde tutkimaan kansallispuistoa kajakilla.

Rainbow Oasis Twin on erinomainen peruskaksikko, joka on tukeva ja jota on helppo käsitellä. Tämä kajakki on nimensä mukaisesti tarkoitettu kahdelle hengelle. Rainbow Oasis Twin sopii parhaiten päiväretkeilyyn, sillä kajakin tavaratila on rajoitetun kokoinen.

Rainbow Oasis Twinin vakiovarusteita ovat 4-pistejalkatuet, takalaipio sekä takapakkausluukku.

 

Varauksen sijainti: Teijon kansallispuisto

Haluatko antaa melontakokemuksen lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä

 

Rainbow Oasis Twin, tekniset tiedot: 

Pituus: 495 cm

Leveys: 72 cm

Paino: 30 kg

Tilavuus: 480 ltr

Melojan koko: S–XL

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top