bg
Alkaen 20,00 € / h

Tutustu Matildanjärven puhtaisiin vesiin SUP-laudalla! Shark Allround 11" on monipuolinen yleislauta, joka soveltuu myös isokokoisille suppailijoille.

Shark Allround 11" on laadukas, ilmatäytteinen lauta, joka soveltuu hyvin aloittelijoille. Shark Allround -laudat ovat tukevia ja leveitä, ja niitä on helppo ohjata. Tällä laudalla voit meloa hiljakseen hyvässä seurassa tai suunnata hieman pidemmällekin SUP-retkelle. Leveä lauta soveltuu myös hyvin SUP-joogasessioon. 

Lauta voidaan myös tyhjentää ja pakata kätevään selkäreppuun. Näin se kulkee mukana esimerkiksi patikkaretkellä: voit vaeltaa kauemmaksikin Matildanjärveltä Teijon kansallispuiston muille järville suppailemaan. Mikäli haluat lähteä pidemmälle SUP- retkelle, kysy meiltä lisää lake hopping -mahdollisuuksista.

 

SIJAINTI: Teijon Luontokeskus, Matildanjärvi

Haluatko antaa suppailukokemuksen lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä.

 

Shark Allround 11", tekniset tiedot:

Malli: Shark Allround 11'/34"/6"
Tilavuus: 248 l
Pituus: 330 cm
Paksuus: 15 cm
Leveys: 85 cm 
Paino: 10,75 kg 
Melojan paino: max 120 kg 

Perustiedot

Kohde0Matildanjärventie 84 ,25660 Salo

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top