bg
Alkaen 20,00 € / h

Tutustu Matildanjärven ympäristöön SUP-laudalla! Shark Touring Explorer 12'6 on perusmalleja hieman pidempi ja kapeampi nopeakulkuinen lauta.  Lauta soveltuu parhaiten pidemmille päiväretkille kaikille alle 130kg melojille

Tarvittaessa lauta pakkautuu kätevään kantokassiin ja voidaan kuljettaa selässä. Mikäli haluat lähteä pidemmälle SUP- retkelle kysy meiltä lisää lake hopping - mahdollisuudesta myös Teijon kansallispuiston muissa järvissä. 

Varauksen sijainti: Teijon kansallispuisto

Haluatko antaa suppailukokemuksen lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä.

Malli: Shark Touring Xplor 12'6/32"/6"
Tilavuus: 374 l
Pituus: 375 cm
Paksuus: 15cm
Leveys: 80 cm
Paino: 10,15kg

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top