bg
Alkaen 20,00 € / h

Lähde suppailemaan Teijon kansallispuistoon. Shark Touring Explorer 12'6 on perusmalleja pidempi ja kapeampi lauta, joka soveltuu pidemmille päiväretkille.

Tutustu Matildanjärven ympäristöön SUP-laudalla! Shark Touring Explorer 12'6 on muita Natura Vivan SUP-lautoja hieman pidempi ja kapeampi. Tämä tekee Shark Touring Explorerista nopeammin melottavan, ja lauta soveltuukin parhaiten pidemmille päiväretkille.

Tarvittaessa lauta voidaan pakata kätevään selkäreppuun ja se voidaan kuljettaa selässä. Vaella Teijon kansallispuiston muillekin järville suppailemaan. Mikäli haluat lähteä pidemmälle SUP-retkelle, kysy meiltä lisää näistä lake hopping -mahdollisuuksista.

 

SIJAINTI: Teijon Luontokeskus, Matildanjärvi

Haluatko antaa suppailukokemuksen lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä.

 

Shark Touring Xplor, tekniset tiedot:

Malli: Shark Touring Xplor 12'6/32"/6"
Tilavuus: 374 l
Pituus: 375 cm
Paksuus: 15 cm
Leveys: 80 cm
Paino: 10,15 kg
Melojan paino: max 130 kg

Perustiedot

Kohde0Matildanjärventie 84,25660 Salo

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top