bg
Alkaen 20,00 € / h

Tämä retkikajakki sopii aloittelijallekin. Hyvät pakkaustilat tavaroille viikonloppuretkeilyyn. Vuokraa kajakki Teijon kansallispuistossa.

Wilderness Systems Tsunami 145 on helposti käsiteltävä retkikajakki, joka sopii hyvin myös aloittelijalle. Kohtuullisen hyvät pakkaustilat tekevät kajakista sopivan myös viikonloppuretkeilyyn – heitä leiriytymistarvikkeet kajakkiin ja suuntaa laineille! Tsunami 145 on suunniteltu L–XXL-kokoisille melojille. 

Wilderness Systems Tsunami 145 -kajakin vakiovarustuksena ovat säädettävät jalkatuet, laipiot sekä etu-, päivä- ja takapakkausluukut.

 

Sijainti: Teijon Kansallispuisto

Haluatko antaa melontakokemuksen lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä.

 

Wilderness Systems Tsunami 145, tekniset tiedot: 

Pituus: 442 cm

Leveys: 62 cm

Paino: 25 kg

Kantavuus: 147 kg

Melojan koko: L–XXL

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top