bg
Alkaen 20,00 € / h

Tämä tukeva ja helppo retkikajakki on ketterä kääntymään. Zephyr 155 sopii pienempikokoiselle melojalle. Vuokraa Teijon kansallispuistossa! 

Wilderness Systems Zephyr 155 on suunniteltu pienempikokoisten melojien retki- ja merikajakiksi. Tässä kajakissa istutaan matalalla ja kajakki ui syvällä, joten kajakin hallinta on helppoa. Wilderness Systems Zephyr 155 sopii pidemmillekin retkille, sillä kannen alla on säilytystilaa esimerkiksi leiriytymisvarusteille.   

 Kajakissa on kolme pakkausluukkua, välilaipiot, säädettävät jalkatuet ja kajakin ohjausta helpottava nostoevä.

 

Varauksen sijainti: Teijon Kansallispuisto

Haluatko antaa melontakokemuksen lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä

 

Wilderness Systems Zephyr 155, tekniset tiedot:

Pituus: 472 cm

Leveys: 57 cm

Paino: 24 kg

Kantavuus: 125 kg

Melojan koko: S–M

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top