bg
Alkaen 20,00 € / h

Zephyr 160 on suunniteltu keskikokoiselle ja kookkaammallekin melojalle. Vuokraa kajakki ja lähde melontaretkelle Teijon kansallispuistossa!

Wilderness Systems Zephyr 160 on suunniteltu keskikokoiselle ja isommallekin melojalle. Tämä kajakki on hyvä valinta peruskajakeista retkikajakkeihin siirtyvälle melojalle. Teijon Kansallispuistossa Zephyr 160 soveltuu hienosti yli yön kestäville melontaretkille, sillä kajakissa on tavaratilaa esimerkiksi retkeily- ja telttailuvälineille, ja helposti ohjattavana ja tukevana Zephyr 160:llä kelpaa taittaa mukavasti pidempääkin matkaa.

Kajakissa on kolme pakkausluukkua, välilaipiot, säädettävät jalkatuet ja nostoevä, joka parantaa kajakin ohjattavuutta.

 

Varauksen sijainti: Teijon kansallispuisto

Haluatko antaa melontakokemuksen lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä.

 

Wilderness Zephyr 160, tekniset tiedot:

Pituus: 488 cm

Leveys: 58 cm

Paino: 25 kg

Kantavuus: 136 kg

Melojan koko: L–XL

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top