bg
Siirry sisältöön

1. Mikä on taustasi ja miten olet päätynyt Natura Vivaan? 

Matkailua ja seikkailukasvatusta opiskelleena ja aina luonnosta, urheilusta ja elämyksistä kiinnostuneena oli päätyminen Natura Vivalle melko luonnollista. Ensimmäinen kesä meni oppaana niin vesillä kuin metsissä. Tämä oli ehkä elämäni yksi hauskimmista kesistä – kollegat ja asiakkaat olivat mahtavia, tekeminen mielekästä ja päiviin mahtui menoa, vilskettä ja vielä helmikuussa ihoon iskostunutta rusketusta!

2. Mikä on toimenkuvasi yrityksessä?

Olen Natura Vivan operatiivinen johtaja. Vastuualueisiini kuuluu monenmoista: työvuorosuunnittelu, huolto, kalusto, yleinen järjestyksenpito ja viihtyvyys ovat joitakin asioita pitkällä listalla. Työ on edelleen erittäin mielekästä, vaikka toimistopäiviä kerääntyy nykyään enemmmän kuin kenttäpäiviä. Mieltä rauhoittaa se, että kentällä ovat ne todelliset osaajat, meidän lahjakkaat oppaamme, jotka pitävät asiakkaista ja firman imagosta hyvää huolta!

3. Kerro tyypillisestä työpäivästäsi Natura Vivassa?

Päivästä ison osan käytän toimistollamme Kalasatamassa. Sieltä käsin sukkuloin tasaisesti kahden toimipisteemme, Vuosaaren Melontakeskuksen ja Nuuksion Haukanpesän, välillä. 

4. Mitä luonto merkitsee Sinulle?

Luonto on minulle tärkeä paikka rauhoittua. Toki siellä tulee harrastettua paljon eri aktiviteetteja, mutta eniten nautin niistä pienistä hetkistä, kun saan pysähtyä toviksi, ihailla maisemia ja nauttia hiljaisuudesta. Luonto on upea alusta tekemiselle, oli se sitten kajakilla isoissa aalloissa surffailua tai Fatbikella lumisilla pikkupoluilla ajamista. Itselleni luonto on kuitenkin parhaimmillaan lepopaikka auringonnousuineen ja -laskuineen, rajuine ukkosmyrskyineen sekä tummanpuhuvine syysöineen.

5. Minkälainen Natura Viva on mielestäsi työpaikkana?

Jokainen päivä on varmasti erilainen ja mahdollisuuksia kehittyä työssä tarjoutuu alati, sillä tarjoamme laajalla skaalalla aktiviteetteja ympäri maailmaa saapuville asiakkaillemme. Työntekijämme ovat työhönsä vihkiytyneitä, luonteeltaan iloisia ja suut hymyyn kääntäviä kollegoja – parhaimpia työkavereita, joita toivoa saattaa.

Yhteystiedot

Markon tavoittaa osoitteesta marko@naturaviva.fi

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top