bg
Siirry sisältöön

Fatbike-pyörällä on hauska ajella! Natura Vivan Fatbike-vuokraus Helsingissä Vuosaaren melontakeskuksella ja Espoossa Nuuksion Haukanpesällä – tutustu!

Vuokraamme Fatbike-polkupyöriä molemmissa toimipisteissämme, Vuosaaren melontakeskuksella ja Nuuksion Haukanpesällä. Natura Vivan uusisa Fatbikeissa on vaihteet ja käsijarrut, ja niillä poljet miellyttävästi sekä lyhyempiä lenkkejä että pidempiä ja vaativiakin polkuja. Tule tutustumaan Fatbike-pyöräilyyn – näillä "läskipyörillä" ajaminen on erityisen hauskaa!

Fatbiket Nuuksiossa ja Vuosaaressa

Vuosaaren ja Meri-Rastilan ulkoilumaastot kattavat yli 150 hehtaarin alueen, ja Nuuksiossakin on pyöräiltävää 100 neliökilometrin verran. Kummastakin kohteesta voit jatkaa matkaa toki vielä paljon pidemmällekin. Vuosaaressa maasto on tasaista ja Fatbikella tavoittaa helposti laajan saaristoalueen kaukaisimmatkin kolkat, esimerkiksi Uutelan luontopolut sekä Kallahdenniemen upeat luontokohteet ja merimaisemat.

Nuuksiossa voit kruisailla Haukanpesältä lähteviä ulkoilureittejä. Muistathan, että pyöräily kansallispuistossa on sallittu ainoastaan tietyillä reiteillä. Kansallispuiston ulkopuolella kulkee useita reittejä, joita pitkin voit ajaa pidempiäkin lenkkejä. Myös Reitti 2000 kulkee Nuuksion Haukanpesän ohi. Reitti tekee lenkin Nuuksiossa, ja lenkin kokonaispituus on 55 kilometriä – osa siitä kansallispuiston sisällä. Täältä saat lisätietoja Reitti 2000:sta ja sen pyöräilymahdollisuuksista.

Kaikkiin Fatbike-vuokrauksiin sisältyy pyöräilykypärä.

Fatbiket Vuosaaressa

Fatbiket Nuuksiossa

Järjestämme molemmissa toimipisteissämme myös ohjattuja Fatbike-retkiä talvi- ja kesäkausilla. Lähde mukaan oppaidemme kanssa pyöräilemään. 

Yleistä Fatbikesta

Fatbike kehitettiin alun perin Alaskassa ankariin sääolosuhteisiin sopivaksi kulkuneuvoksi. Vuosaaren ja Nuuksion luontoreiteillä nämä pyörät ovat edukseen. Fatbike-pyörän renkaat ovat erityisen paksut, ja Fatbikella polkeekin helposti myös maastoissa, joissa muilla pyörillä ei pääse etenemään: hiekalla, mudassa, lumessakin.

Takaisin ylös / Back to top