bg
Alkaen 50,00 € / 2 h

Oletko lähdössä kajakkikaksikolla retkeilemään? Tule vuokraamaan kajakki Helsingissä Vuosaaren melontakeskukselta. Melonta on erikoisalaamme!

Tässä peräsimellisessä kaksikossa ei tila lopu kesken.  Boreal Designin Esperanto on iso ja tukeva retkikaksikko reiluilla pakkaustiloilla. Suunnittelitpa isoa piknikkiä tai muutaman yön retkeä kaksikolla, Esperanto sopii tarpeisiisi. Mukavaa retkeä!

Varauksen sijainti: Vuosaari 

Lähtöhinta arkena 50€ / 2h ja vkl 54€ / 2h


Haluatko antaa melontakokemuksen lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä

Pituus: 590 cm

Leveys: 72,5 cm

Paino: 47,6 kg

Tilavuus:

Kantavuus: 218 kg

Melojan koko: 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top