bg
Alkaen 35,00 € / 2 h

Prijon Seayak -kajakit sopivat merimelontaan kokeneille melojille. Vuokraa nyt Prijon Seayak 520 HV Helsingissä Natura Vivalta Vuosaaren Melontakeskukselta.

Prijonin Seayak 520 HV on peräsimellinen merikajakki, joka sopii L–XL-kokoiselle, kokeneemmalle melojalle. Kajakki on varustettu kansiverkoilla, turvanarulla ja useammalla kansikuminarulla – niihin saat kätevästi varusteet kiinnitettyä. Edessä päiväluukku, lisäksi isot pakkausluukut neopreeniväliluukulla ja remmikiinnityksellä. Säädettävät reisituet ja istuin.

Varauksen sijainti: Vuosaari 

Haluatko antaa melontakokemuksen lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä
 
Pituus: 518 cm

Leveys: 59 cm

Paino: 27 kg

Tilavuus: 370 L

Kantavuus: 140 kg

Melojan koko: L–XL

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top