bg
Alkaen 30,00 € / 2 h

Valley Etain 17.5 on mukava ja monipuolinen merikajakki. Tule kokeilemaan tätä kajakkia Helsingissä Vuosaaren melontakeskukselle!

Tämä kajakki on tarkoitettu keskikokoiselle melojalle tarkoitettu. Valikoimassamme on myös Etain 17.7, joka on tarkoitettu isommalle melojalle.

Varauksen sijainti: Vuosaari 

Haluatko antaa melontakokemuksen lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä

Pituus: 531 cm

Leveys: 54 cm

Paino: 25 kg

Tilavuus: 

Kantavuus:

Melojan koko: S–L

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top