bg
Alkaen 30,00 € / 2 h

Tempest on suosittu merikajakki ja 170-malli sopii keskikokoisesta hieman suurikokoisemmallekin melojalle! Melontatuntuma on hyvä – tule vuokraamaan!

Tempest on suosittu merikajakki, jonka Tempest 170 -malli sopii suuremmallekin melojalle. Varustuksena Phase3-istuinjärjestelmä, säädettävät jalkatuet, laipiot, etu- ja takapakkausluukut, päiväluukku ja nostoevä.

Varauksen sijainti: Vuosaari

Lähtöhinta arkena 30€ / 2h ja vkl 34€ / 2h

Haluatko maksaa liikuntaeduilla? Katso ohjeet tästä! 

Haluatko antaa melontakokemuksen lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä

Pituus: 518 cm

Leveys: 56 cm

Paino: 26 kg

Tilavuus:

Kantavuus: 147 kg

Melojan koko: M-XL

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top