bg
Alkaen 30,00 € / 2 h

Oletko pienikokoinen meloja ja haluat helpon retkikajakin melottavaksi? Tsunami 135 sopii sinulle, ja siihen mahtuvat viikonloppuretken tavarat. Tutustu!

Tsunami 135 on ruumiinrakenteltaan pienikokoisille melojille suunniteltu retkikajakki, joka soveltuu niin joki- ja koski- kuin merikäyttöönkin. Kohtuullisen hyvät pakkaustilat. Varustuksena säädettävät jalkatuet, laipiot sekä etu-, päivä- ja takapakkausluukut.

Varauksen sijainti: Vuosaari

Lähtöhinta arkena 30€ / 2h ja vkl 34€ / 2h

Haluatko maksaa liikuntaeduilla? Lue ohjeet täältä!

Haluatko antaa melontakokemuksen lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä.

 

Pituus: 411 cm

Leveys: 58 cm

Paino: 22 kg

Tilavuus:

Kantavuus: 125 kg

Melojan koko: S–

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top