bg
Alkaen 30,00 € / 2 h

Tsunami-tuoteperheen kajakit ovat helppoja retkikajakkeja, jotka sopivat myös aloittelijoille. Tässä riittää pakkaustilaa viikonloppuretkellekin – vuokraa nyt!

Wilderness Systemes Tsunamit ovat helppoja retkikajakkeja, joilla aloittelijakin meloo helposti. Tässä Tsunami 140:ssä riittää pakkaustilaa viikonloppuretkellekin. Tsunami 140 on suunniteltu keskikokoiselle melojalle. Kajakki sopii joki- ja koskikäyttöön sekä merikäyttöönkin. Varustuksena säädettävät jalkatuet, laipiot sekä etu-, päivä- ja takapakkausluukut.

Varauksen sijainti: Vuosaari

Lähtöhinta arkena 30€ / 2h ja vkl 34€ / 2h

Haluatko maksaa liikuntaeduilla? Lue ohjeet täältä!

Haluatko maksaa liikuntaeduilla? Lue ohjeet täältä!

Haluatko antaa melontakokemuksen lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä.

Pituus: 427 cm

Leveys: 61 cm

Paino: 25 kg

Tilavuus:

Kantavuus: 136 kg

Melojan koko: M–L

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top