bg
Alkaen 30,00 € / 2 h

Erittäin monikäyttöinen kanootti soveltuu joille, järville ja meren rannikoillekin. Tee avokanootilla rauhallinen melontaretki Helsingin edustalla. Vuokraa nyt!

Mad River Journey 156 on Natura Vivan Vuosaaren melontakeskuksella vuokrattavista avokanooteista se pienempi. Sillä on hieman vähemmän pituutta ja sen kantavuus on hieman pienempi kuin isoveljellään.  

Varauksen sijainti: Vuosaari

Haluatko antaa melontakokemuksen lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä.

Pituus: 472 cm

Leveys: 94 cm

Paino: 38 kg

Kantavuus: 499 kg

Tuulisella säällä avokanootin melominen meriolosuhteissa on haastavaa – suosittelemmekin tällöin mieluummin kajakin vuokrausta Vuosaaressa. Avokanootteja vuokraamme myös Nuuksion Haukanpesän toimipisteessämme, missä olosuhteet ovat lähes aina avokanootille suotuisat. 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top