bg
Alkaen 30,00 € / 2 h

Tämä erittäin monikäyttöinen avokanootti soveltuu soveltuu niin joille, järviIle kuin meren rannikoillekin. Vuokraa kanootti Helsingissä meiltä, lähde vesille!

Mad River Journey 167 on kahden hengen avokanootti ja siihen mahtuu myös hyvin varusteita mukaan.

Varauksen sijainti: Vuosaari

Lähtöhinta arkena 30€ / 2h ja vkl 34€ / 2h

Haluatko antaa melontakokemuksen lahjaksi? Natura Vivan lahjakortin voit ostaa täältä.

Pituus: 505 cm

Leveys: 94 cm

Paino: 40 kg

Kantavuus: 544 kg?????

Tuulisella säällä avokanootin melominen meriolosuhteissa on haastavaa – suosittelemmekin tällöin mieluummin kajakin vuokrausta Vuosaaressa. Avokanootteja vuokraamme myös Nuuksion Haukanpesän toimipisteessämme, missä olosuhteet ovat lähes aina avokanootille suotuisat. 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top