bg
199,00 €

Soutuvene ja Kanootti - Kausikortti mahdollistaa soutuveneiden ja kanoottien käytön toimipisteissämme Vuosaaressa, Nuuksiossa ja Teijossa

Ostettuasi kausikortin saat tunnukset kausikorttilaisille tarkoitetulle sivustolle, jonka kautta voit itse varata kalustoa haluaminasi aikoina. Voit myös ottaa lapsesi mukaan retkelle! 

Huomioitavaa:

Tämä kausikortti oikeuttaa käyttämään soutuveneitämme ja kanoottejamme loppukauden 2020 ja koko kauden 2021, aukioloaikojemme puitteissa.

Käytössä olevat välineet:

Kanootit

Vuosaaren toimipiste, Helsinki
Nuuksion toimipiste, Espoo

Soutuveneet

Vuosaaren toimipiste, Helsinki
Nuuksion kansallispuiston toimipiste, Espoo

Vuokra-aika

Maksimissaan yksi vuorokausi per varauskerta. Yön yli jatkuvista retkistä veloitetaan 10 euroa per yö.
 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top