bg
199,00 €

SUP-lautailijan kausikortti mahdollistaa lautojemme varaamisen Vuosaaren, Nuuksion kansallispuiston ja Teijon kansallispuiston toimipisteissä.

Tällä kausikortilla saat käyttöösi SUP-lautamme kaikissa toimipisteissä kauden 2020 loppuun saakka, sekä koko 2021 kaudeksi. Ostettuasi kausikortin saat tunnukset kausikorttilaisille tarkoitetulle sivustolle, jonka kautta voit itse varata kalustoa haluaminasi aikoina. 

Huomioitavaa:

SUP-laudat tulevat ensimmäisenä varattaviksi Vuosaaressa ja ilmoitamme tästä heti, kun niiden varaaminen on mahdollista. Nuuksion ja Teijon pisteissä avaamme SUP-lautojen varaamisen kesäkuun alussa.

Käytössä olevat välineet:

Sup-laudat:

Vuosaaren toimipiste, Helsinki.
Nuuksion toimipiste, Espoo
Teijon kansallispuiston toimipiste, Salo

Vuokra-aika

Maksimissaan vuorokauden varaus per varauskerta. Yön yli jatkuvista retkistä veloitetaan 10 euroa per yö.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top