bg
38,90 € / 90 min

Sopiva ryhmämenu kokoukseen tai matkaryhmälle! Tuoreet merenantimet, raikkaat salaatit sekä herkulliset pororullat vievät kielen mennessään. Tilaa ja nauti!

Tilaa tämä monipuolinen ryhmämenu kokoukseen tai tapaamiseen. Maistuvia herkkuja jokaiseen makuun ja ruokaa on riittävästi!

Menu sisältää: graavilohta, lämminsavulohta, salaattia, savuporoa piparjuurituorejuustolla, vihanneksia dippikastikkeen kera, keitettyjä punajuuria, raejuustoa ja keitettyjä perunoita, leipää, levitettä, ruokajuomaksi vettä. 

Kaikki ryhmämenut sisältävät Natura Vivan Vuosaaren melontakeskuksen telttakatoksen varauksen. Ruokailuun on varattu 1,5 tuntia aikaa.

 

 

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top