bg
14,90 € / 90 min

Terveellinen kokouslounas! Tilaa kokoukseen maistuva salaatti ja nauti ruokahetkestä meren rannalla! Kuusi vaihtoehtoa, joista jokainen voi valita mieleisensä.

Kevyt ja raikas salaatti on erinomainen vaihtoehto kokouspäivän lounaaksi, myös luontoretken päätteeksi. Natura Vivan salaatit kootaan paikan päällä melontakeskuksella tuoreista raaka-aineista. Jokainen ryhmämenun ruokailija voi valita mieleisensä oheisista kuudesta täytevaihtoehdosta. 

Vaihtoehdot: lämminsavulohi; kana; fetajuusto; mozzarellajuusto; Caesar (lohella tai kanalla); couscous (fetajuustolla tai vegaanisena). Lisäksi leipää ja levitettä, ruokajuomaksi vettä.

Kaikki ryhmämenut sisältävät Natura Vivan Vuosaaren melontakeskuksen telttakatoksen varauksen. Ruokailuun on varattu 1,5 tuntia aikaa.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top