bg
79,00 € / 4 h

Talviselle Fatbike-retkelle Helsingissä! Tutustu Itä-Helsingin upeaan meriluontoon "Läskipyörällä". Pyöräilemme ulkoilureittejä ja hiekkatietä rentoa tahtia.

Fatbikella, tuttavallisemmin "Läskipyörällä", on hauska polkea! Tavallista paksummat ja leveämmät renkaat rullaavat hyvin hiekkateillä ja poluilla, ja Fatbikella voi ajaa myös lumella tai jäällä. Talvella pyöräileminen on kivaa ja tämä retki onnistuu kaikissa olosuhteissa.

Fatbike-pyörämme ovat 18-vaihteisia ja niissä on käsijarrut. Retkelle lähtijöillä toivomme olevan reipasta mieltä ja edellytämme aikaisempaa pyöräilykokemusta. Tämä pyöräretki on rento ja mukava!

Helsinki Winter Fatbike sisältää kuljetukset Helsingin keskustasta Vuosaaren melontakeskukselle ja takaisin.

Retken aloituspaikka: Vuosaaren melontakeskus.

Kuljetuksen noutopaikka: Bussipysäkki Kiasman edessä, os. Mannerheiminaukio 2, 00100 Helsinki.

Aika: 17.2.–30.4.2018 lauantaisin ja sunnuntaisin. Lähtö klo 11 Kiasman edestä, paluu Helsingin keskustaan klo 15 mennessä.

Ryhmän koko: 1–8 henkeä.

Ohjaaja: Natura Vivan ammattiopas.

Vaativuus: Retkelle osallistuminen vaatii aikaisempaa pyöräilykokemusta ja rentoa seikkailumieltä. Tahti on rento ja reitit helppoja.

Kesto: 4 h, kuljetukset mukaan lukien.

Hintaan sisältyy: Kuljetus Helsingin keskustasta, opastus, Fatbike-pyörä, pyöräilykypärä, vesipullo, lämmin juoma ja välipalapatukka.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Takaisin ylös / Back to top