bg
490,00 €

Tee melomisesta edullisempaa, kun perheessäsi tai yrityksessäsi on useita henkilöitä, jotka aikovat meloa paljon. Kausikortti on voimassa melontakauden toukokuun alusta syyskuun loppuun.

Perhekortti:
Tällä kortilla voivat samaan ruokakuntaan kuuluvat meloa niin paljon kuin jaksavat! Saat meloa yksikkökajakilla tai avokanootilla niin paljon kuin haluat koko melontakauden ajan Vuosaaren melontakeskuksen aukioloaikojen puitteissa (ei yön yli). Kortti on ruokakuntakohtainen.

Yrityskortti:
Tällä kortilla voivat yrityksen työntekijät meloa niin paljon kuin jaksavat! Saat meloa yksikkökajakilla tai avokanootilla niin paljon kuin haluat koko melontakauden ajan Vuosaaren melontakeskuksen aukioloaikojen puitteissa (ei yön yli). Kortti on yrityskohtainen.

Yksi kausikortti oikeuttaa käyttämään yhtä yksikköä tai kanoottia kerrallaan. Kajakkia voi käyttää yön yli 10 €/yö lisähintaan.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top