bg
Alkaen 150,00 € / 2 h

Varaa ryhmällesi viihtyisä puusauna meren rannalla Vuosaaressa. Sannan sauna sijaitsee Ison Kallahden rannalla aivan Vuosaareen melontakeskuksen vieressä. Kokoa porukkasi upeaan merelliseen ympäristöön saunomaan! 

Sauna on varattavissa 19.5. alkaen joka viikko maanantaista lauantaihin. Saunavuorot ovat kaksi tuntia tai viisi tuntia, ja vuoroja voi varata klo 10–21 välisenä aikana. Vuorojen mahdolliset aloitusajat ovat klo 10, klo 13, klo 16 tai klo 19.

Saunaan mahtuu kerrallaan 8 henkilöä löylyihin.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Takaisin ylös / Back to top