bg
Alkaen 40,00 € / 4 h

Varauskotamme sopii mainiosti tukikohdaksi Matildanjärven retkelle. Varaa Teijon kansallispuiston hirsikota käyttöösi vaikka koko päiväksi!

Teijon kansallispuistolla on pitkä perinne retkeilyalueena, jonka kaunis ja monipuolinen luonto on houkuttelee kävijöitä läheltä ja kaukaa. Vuonna 2015 alueesta tuli kansallispuisto ja sittemmin palvelut ja reitit ovat monipuolistuneet entisestään.

Vicksbäckinlahden varauskota on Natura Vivan vuokrakota kauniin Matildanjärven rannalla, kävelymatkan päässä Teijon Luontokeskukselta. Matildanjärven ympäristössä on paljon nähtävää. 

Hinnoittelu

Voit varata kodan käyttöösi joko neljäksi tai kahdeksaksi tunniksi. Hinta määräytyy henkilömäärän mukaisesti. Yhden vierailijan hinta on 10 € perushinnan lisäksi. Perushinta neljälle tunnille on 40€, ja kahdeksalle hengelle 80€. Jos teitä on tulossa yli 25 henkilöä, valitse henkilömääräksi silti 25 henkilöä. Kodan voit varata enintään 50 osallistujalle. 

Sijainti

Kota sijaitsee Teijon kansallispuistossa, Matildajärven pohjoisrannalla. Lähin parkkipaikka on Mikkossuolla, 700 metrin päästä kodasta. Teijon Luontokeskukselta patikoit kodalle noin 2,3 kilometriä. Voit myös vuokrata meiltä vaikkapa kajakin käyttöösi ja meloa Matildajärven poikki nauttimaan retkieväistä kodan lämmössä.

Tarkastele Teijon kansallispuiston karttaa ja kodan sijaintia täältä!

Lisäpalvelut ryhmille

Voit myös vuokrata kodan käyttöön esimerkiksi yritysporukallesi. Meidän kauttamme voit järjestää erilaisia aktiviteetteja alueella, ja käyttää kotaa tukikohtana. Miltä kuulostaisi esimerkiksi eräkokin loihtima illallinen ryhmällesi kodan suojissa? 

Jos haluat varata ryhmällesi elämyksen, ole meihin yhteydessä ja kerro ideoistasi!
Sähköposti: info@naturaviva.fi 
Puh.: +358 10 292 4030

Varustelu

Kodassa on puulattia ja seinustoilla lampaantaljoilla varustetut penkit. Vierailijan olisi hyvä ottaa mukaansa kaikki tarvitsemansa ruokailuvälineet. Kodassa ei ole sähköä eikä juoksevaa vettä. Valaistukseksi kodassa on lyhtyjä, mutta on vierailijan vastuulla tuoda kynttilät. Kodan pihapiirissä on ulkovessa ja puuliiteri. 
  
Otathan aina mukaasi:

Tuikkuja, WC-paperia, taskulampun ja tulentekovälineet. Kodan läheisyydessä ei ole vesipistettä, joten tuothan mukanasi tarvittavan määrän juomavettä.  

Lähin ruokakauppa on Teijon kylässä. Osoite: Teijon kyläkauppa, Teijontie 67, 25570 Salo.

Kodan varaaminen ja käyttö

Voit varata hirsikodan käyttöösi joko neljäksi tai kahdeksaksi tunniksi kerrallaan. Varauksen hinta määräytyy varauksen pituuden ja henkilömäärän perusteella. Varaukset ensisijaisesti verkkosivujemme kautta, mutta jos sinulla on jotain kysyttävää varaukseesi liittyen, laita meille viestiä: info@naturaviva.fi

Vuokraajalle toimitetaan kohteen avainlaatikkoon henkilökohtainen, varauksen ajan voimassa oleva PIN-koodi etukäteen hyvissä ajoin ennen varauksen alkua.

Siisteys, loppusiivous ja roskat

Vuokralainen on vastuussa vuokrakohteen, sen pihapiirin sekä siihen liitettyjen palvelujen siisteydestä. Kodan täytyy olla siivottu huolellisesti käytön jälkeen siten, että seuraavalla tulijalla on miellyttävää saapua kohteeseen.

Varauskodalla noudatamme roskatonta retkeilyä. Biojätteen voi laittaa kuivakäymälään kuivikkeen seassa ja poltettavat roskat (EI alumiinivuorattuja tai metallia sisältäviä materiaaleja) voi polttaa kodan tulipesässä. Poltettavia roskia ei kuitenkaan saa jättää seuraavalle saapujalle "sytykkeiksi". Kaikki muu jäte on kuljetettava pois. Kodalle ei saa myöskään jättää mitään ruoka-aineita.

Lemmikkieläimet

Koirat ovat sallittuja Teijon kansallispuistossa ja varauskodalla. Huomioithan, että kansalllispuiston alueella koiraa ei saa päästää vapaaksi. Mikäli koira käy tarpeillaan pihapiirissä, on jätökset ehdottomasti korjattava pois ja vietävä ulkohuussiin kompostoitumaan. 

Ehdot, säännöt ja ohjeet

Kodan varaaja on täysimääräisesti vastuussa omasta ja ryhmänsä käyttäytymisestä kodalla. Tutustu ehtoihin ennen varaustasi.

Varausten hallinta ja niihin liittyvät tiedustelut: info@naturaviva.fi, puh. +358 10 292 4030.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top