bg
55,00 € / 2 h

Kajakkipoolo on hauska ja vauhdikas peli, jossa vesi roiskuu eikä kastumiselta voi välttyä – täydellinen ohjelma aktiivisiin polttareihin siis! Varaa nyt!

Kajakkipoolo on riemukas polttaripäivän peli ja mainio melontakokemus! Oppaamme opettaa kajakin hallinnan perusteet ennen pelin alkua ja kertoo säännöt. Pelin aikana opas toimii tuomarina. Kylmällä kelillä puemme tarvittaessa märkäpuvut päälle.

 

Varaus: Valitse alustava osallistujamäärä ja päivämäärä. Lähetämme sinulle tarjouksen antamiesi tietojen perustella.

Paikka: Vuosaaren Melontakeskus, Helsinki.

Ajankohta: Toukokuun alusta syyskuun loppuun milloin tahansa sopimuksen mukaan.

Osallistujamäärä: 8–20 henkeä.

Retken vaativuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta. Kajakkipoolo on kuitenkin vauhdikas peli eikä kastumiselta voi välttyä. 

Hintaan sisältyy: Ammattitaitoinen opastus, kajakit, melat, aukkopeitteet, melontaliivit ja tarvittaessa märkäpuvut.

Tiedustelut

Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0
Kauppias
Natura Viva Oy
info@naturaviva.fi
0102924030
Y-tunnus: 0649766-0

Natura Vivan verkkopalvelut voivat sisältää tuotteita/palveluja useilta eri kauppiailta ja voit kerätä niitä samaan ostokoriin maksaen lopuksi maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja kauppa syntyy aina suoraan tuotetta/palvelua myyvän kauppiaan ja asiakkaan välille. Tilaukset, maksut, vahvistukset, ym. kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Tuotteisiin/palveluihin liittyvät kysymykset tulee esittää ensisijaisesti suoraan tuotetta/palvelua  myyvälle kauppiaalle, jonka tiedot löytyvät aina tuotetietojen yhteydestä. 

Natura Vivan tuote- ja palveluvastuu koskee vain Natura Vivan omia tuotteita ja palveluja. Tutustu huolellisesti sekä Natura Vivan omiin että mahdollisten muiden kauppiaiden ehtohin ennen ostamista.

Näytä ostoskori
Takaisin ylös / Back to top