Siirry sisältöön
149,00 €

Kauppias

Natura Viva Oy info@naturaviva.fi 0102924030 Y-tunnus: 0649766-0 Kauppiaan ehdot

HÄMPTON - kausikortilla melot ja suppailet koko kesän Hämeenlinnassa!

HÄMPTON kausikortilla harrastat melontaa ja suppailua ilman isoja varustehankintoja tai huolta säilytystiloista. Unohda huoltotoimenpiteet ja kuljettamiseen liittyvät tehtävät. Uusi melontakohteemme Hämeenlinnassa tarjoaa melottavaa jopa Tampereelle asti. 

Melo omien aikataulujesi ehdoilla

Voit varata ja käyttää kajakkeja ja SUP-lautoja omatoimisesti aikavälillä 05.00-00.00. Ostettuasi HÄMPTON -kausikortin saat tunnukset kausikorttilaisille tarkoitetulle sivustolle, jonka kautta voit itse varata kaluston. 

Kauden pituus

Hämeenlinnassa melot ja SUP-lautailet kesäkuusta elokuuhun. Alku- ja loppukesästä vedet ovat vielä kylmiä. Melo ja SUP-lautaile rantojen tuntumassa ja suuntaisesti aina kun mahdollista, siten että mahdollisessa kaatumistilanteessa pystyt auttamaan itseäsi. Vesillä liikkuminen on turvallisinta kaverin kanssa. On erittäin tärkeää, että vesillä liikkuja on varustautunut kunnolla ja osaa tarvittavat pelastautumistekniikat. 

Käytössä olevat välineet

  • Kajakit
  • SUP-laudat

Toimipiste

  • Hämeenlinna, Hämeensaaren uimaranta

Kausikortin ehdot

  • Kajakkien ja SUP-lautojen vapaa käyttö aukioloaikojen puitteissa. 
  • Voimassa kesän 2022 (19.6.-30.8.2022)
  • Yksi samaan perheeseen kuuluva yksi alle 15-vuotias veloituksetta samassa kaksikkokajakissa HÄMPTON -kausikortin haltijan kanssa.
  • Vuokra-aika 05:00-00:00, yön yli varauksista €10 lisämaksu 
  • Mikäli saman kalenterivuoden aikana haluat päivittää kausikorttisi kaikki kausikorttikohteet kattavaan lajikausikorttiin tai ulkoilijan kausikorttiin maksat vain hinnanerotuksen

    Tutustu melontakursseihimme täältä!

Ystävän kanssa ulkoilemaan

Jos haluat meloa ystäväsi kanssa kaksikkokajakilla, tulee hänen maksaa puolet normaalista vuokrahinnasta. Otathan näissä tapauksissa yhteyttä meihin sähköpostilla - info@naturaviva.fi