Siirry sisältöön
45,00 €
45,00 € / 3 h
Hinta sisältää 1 henkilön. Tämän yli menevät:
  • Osallistuja45,00 €

Kauppias

Natura Viva Oy info@naturaviva.fi 0102924030 Y-tunnus: 0649766-0 Kauppiaan ehdot

Melontaseuraa Espoon Suvisaaristossa – tule mukaan ohjatulle retkelle perjantaisin! Nyt ei tarvitse lähteä vesille yksin. Ohjaaja valitsee reitin, voit nauttia melonnasta.

Nyt sinun ei tarvitse etsiä melontaseuraa tai lähteä vesille yksin – lähde Natura Vivan ohjatulle retkelle perjantaisin! Ohjaaja valitsee reitin ja huolehtii melojien turvallisuudesta, joten voit vain nauttia melonnasta ja ympäröivän luonnon kauneudesta.

Melomme leppoisaa, kaikille sopivaa tahtia. Matkalla pidämme tauon jollakin reitille osuvalla ulkoilusaarella. Voit halutessasi syödä eväitä, ja joka tapauksessa tällä retkellä rentoudutaan ja nautitaan luonnon hiljaisuudesta. Kolmen tunnin aikana ehdimme meloa mukavan lenkin kauniissa Suvisaaristossa.

Jos haluat osallistua kesän aikana usealle perjantaimelontaretkelle, niin Natura Vivan kausikortin hintaan sisältyy osallistuminen perjantaimelontoihin koko kesän ajan. Tutustu myös Vuosaaressa järjestettäviin Torstaimelontoihin.

SIJAINTI: Suvisaariston melontapiste, Hanikan uimaranta, Espoo

Aika: perjantaisin klo 18–21. HUOM! Syyskuussa retki järjestetään kl0 16-19

Osallistujamäärä: Enintään 8 henkeä.

Ohjaajat: Natura Vivan ammattioppaat.

Retken vaativuus: Soveltuu melonnan harrastajille, alkeiskurssin käyneille tai vastaavat taidot omaaville. Ei sovellu henkilöille, jotka eivät ole meloneet aiemmin.

Hintaan sisältyy: Opastus, kajakki ja muut melontavarusteet.