Siirry sisältöön

Pääkaupunkiseudulla järjestettävien melontakurssien avulla viet harrastuksesi uudelle tasolle!

Natura Viva tarjoaa monipuolisen valikoiman melontakursseja pääkaupunkiseudulla Helsingissä ja Espoossa.

  • Vuosaaren Melontakeskus, Helsinki
  • Kivinokan Melontapiste, Helsinki
  • Suvisaariston Melontapiste, Espoo
  • Matinlahden Melontapiste, Espoo

Kursseilla opit oikeat melontatekniikat ja melontaturvallisuuteen liittyvät tärkeät taidot. Kokeneiden ja asiantuntevien oppaidemme johdolla pääset aloittamaan uuden harrastuksen tai kehität osaamistasti jatkokursseilla. 

Melontakurssit perustuvat eurooppalaiseen EPP-järjestelmään, joka auttaa niin aloittelijaa kuin kokeneempaakin melonnan harrastajaa oman taitotasonsa määrittelyssä ja helpottaa kehittämään taitojaan edelleen.

Alkeis- ja jatkokursseja, sekä turvallisuustaitojen harjoittelua

Melonnan alkeiskurssi noudattaa Suomen melonta- ja soutuliiton sisältösuosituksia, ja sillä opitaan melonnan perustaitoja ja turvallisuusasioita. Melonnan alkeiskurssi antaa valmiudet jatkaa itsenäistä harjoittelua turvallisesti. Alkeiskursseja on tarjolla sekä arkisin että viikonloppuisin!

Tekniikkakursseilla syvennämme alkeiskursseilla opittuja tietoja ja taitoja ja opettelemme vaativampia melontatekniikoita.Pelastautumisharjoituskurssilla harjoittelemme tärkeitä pelastautumistekniikoita , sekä turvallisuustaitoja, joiden avulla voimme välttää vaaratilanteet ennalta. 

Toukokuussa järjestämme melontakursseja:

Jatkokurssit järjestetään Vuosaaren Melontakeskuksella

Toukokuun alkeiskursseilla on vielä reilusti tilaa - varaa alkeiskurssi alta!