Siirry sisältöön

Melo, suppaile ja pyöräile vuoden ympäri, kiinteällä hinnalla.

Käytössäsi on laadukkaat ja huolletut välineet Etelä-Suomen parhaissa luontokohteissa.

Varusteet ovat rajattomassa käytössä Vuosaaren, Nuuksion, Teijon ja Korpilammen toimipisteissä sekä Kivinokan, Matinkylän ja Suvisaariston melontapisteellä.

Ulkoile ja retkeile läpi vuoden laadukkailla varusteilla ilman välineiden säilyttämistä tai kuljettamista. Säästät selvää rahaa ja vältyt hankkimasta kalliita varusteita, joiden käyttöaste jää helposti alhaiseksi. 

Kausikorttilaisten foorumilta saat vinkkejä ja vaihdat kuulumisia muiden harrastajien kanssa.

Valitse lajikohtainen kausikortti tai kaikki lajit kattava ulkoilijan kausikortti. Kausikortilla nautit lähialueiden parhaista luontokohteista helposti ja huolettomasti.

Meillä käy maksuvälineenä myös kaikki yleiset liikunta- ja virikesetelit!

Vuokra-aika ja perheellisten lisäetu

Natura Vivan kausikortti on henkilökohtainen, omilla tunnuksilla varaat välineet ennakkoon käyttöösi sähköisestä järjestelmästä. Vuokra-ajat vaihtelevat toimipisteittäin, useimmat varusteet saat omatoimisesti käyttöösi 05:00-00:00 välisenä aikana ja pientä lisämaksua vastaan teet myös yön yli kestäviä retkiä.Perheellisen lisäetuna kausikortilla saa ylimääräiset varusteet veloituksetta samaan perheeseen kuuluvalle alle 15-vuotiaalle lapselle. Lapsellesi voit varata oman SUP-laudan, fatbiken ja hän voi tulla kanssasi vesille soutuveneellä, kanootilla ja kaksikkokajakilla. 

Toimipisteet Etelä-Suomen parhaissa luontokohteissa

Vuosaaren melontakeskus sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä. Itä-Helsingin vesistöt ja luontopolut tarjoavat pääkaupunkiseudun parhaita luontokokemuksia.

Vuosaaressa käytössä ovat kajakit, SUP-laudat ja Fatbike-pyörät.

Kivinokan melontapiste. Omatoimiselta melontapisteeltä Herttoniemen Kivinokasta pääset melomaan urbaanissa ympäristössä, esimerkiksi Korkeasaaren ympäri tai voit vierailla Töölönlahdella.

Kivinokassa käytössäsi ovat kajakit ja SUP-laudat.

Nuuksion kansallispuisto Espoossa on Etelä-Suomen tärkein erämaa-alue ja luontokohde. Toimipisteemme sijaitsee kauniilla ja rauhallisella Haukkalammella, josta alkavat alueen lukuisat pyöräily ja patikointipolut.

Nuuksiossa käytössäsi ovat kanootit, SUP-laudat ja Fatbike-pyörät.

Matinkylän melontapiste sijaitsee aivan Matinkylän uimarannan vieressä. Omatoimiselta melontapisteeltä pääset tutustumaan niin Helsingin kuin Espoonkin saaristoon. Isoon Vasikkasaareen voit vaikka SUP-lautailla!

Matinkylässä käytössäsi ovat kajakit ja SUP-laudat.

Suvisaariston melontapiste sijaitsee Espoossa, Hanikan uimarannalla. Suvisaaristo on loistava melontakohde kaikentasoisille melojille. Lähituntumassa on useita retkikohteita ja suojaisia kanavia.

Melontapisteen kajakit ovat vain kausikorttilaisten käytössä.

Hotelli Korpilammelta on hyvät yhteydet Espoon luontokohteisiin ja erityisesti Luukin ulkoilualueelle. Toimipisteeltä alkaa lukuisia loistavia pyöräilyreittejä.

Korpilammella käytössäsi ovat Fatbike-pyörät.

Teijon kansallispuiston luontokeskus Matildanjärven rannalla tarjoaa idylliset olosuhteet melomiseen, souteluun sekä kaiken tasoiseen maastopyöräilyyn ja patikointiin.

Teijossa käytössäsi ovat kajakit, kanootit, soutuveneet, SUP-laudat sekä Fatbike-pyörät.