Siirry sisältöön

Etelä-Suomen luonto mahdollistaa upeita luontokokemuksia ympäri vuoden.

Arktinen melontaretki talvisella merellä on ainutlaatuinen kokemus joka ei helposti unohdu. Asiantuntevan oppaan johdolla ja talvimelontaan suunnitelluilla erikoisvarusteilla toteutettava retki soveltuu kaikille lähtötasosta riippumatta. Retken jälkeen on mahtavaa istahtaa Hotelli Rantapuiston upean saunan löylyihin, katsella talvista merimaisemaa ja herkutella burgereilla!

Fatbike-retki vie ryhmän merellisen luonnon äärelle pyörän selässä. Kallanhdenniemen ja Uutelan ulkoilualueet ovat pääkaupunkiseudun salattuja helmiä ja tällä retkellä viihtyvät kaikki. Retki voi alkaa Vuosaaren melontakeskukselta tai Rastilan kartanolta. Täydennä aktiivinen talvipäivä Kartanon ruokailulla ja saunalla tai varaa ryhmällesi Hotelli Rantapuiston rantasauna ja kuumavesiallas!

Lumikenkäily ja patikointi Vuosaaren ja Nuuksion maisemissa on hieno kokemus vuodenajasta riippumatta. Päätä retki Haukanpesän saunan löylyihin.

Valitse sinua kiinnostava retki ja lisää tarjouspyynnölle haluamasi lisäpalvelut. Myyntitiimimme on sinuun pian yhteydessä!